www.channelperformance.ca

1 1	Sunday	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday
Time	Studio D	Studio D	Studio D	Studio D	Studio D	Studio D	Studio D
9am	Studio D	(Main Studio)	Channel	(Main Studio)	Channel	(Main Studio)	Grown up & Me
9:15am		(main stadio)	Performance	(iviaiii otaaio)	Performance		ntellidance, gymnastics, creative movement
9:30am			Preschool		Preschool		9-9:45am
9:45am	*3-5 year olds		(on physical literacy)		(on physical literacy)		Private lessons
10am	Artistic Gymnastics		9-11:30am	Intellidance	9-11:30am		Trivate lessons
10:15am	9:45-10:30am 45 mins		J-11.Jouin	Grown up & Me	J-11.30am		
10:30am	*U13 year olds	Mommy		10-10:45am			*Parkour
10:45am	Artistic Gymnastics	Connections		10-10.45am			Level A/B
11am	10:30-11:30am	10:30-11:30am					10:30-11:15am
11:15am	1 hr	10.30-11.304111					Break
11:30am	Break						Private lessons
	Tumbling-High school students						ri ivate lessoris
12pm	Level B/C						
12:15pm	11:45-12:30pm						Development Time
12:30pm	Break						<u>Development Time</u>
12:45pm	Break						
1pm	U12 Rec Cheer		Mommy Connections				W
1:15pm	1 Hr		1-2:30pm				<u>Karate</u> 3 and 4 yr olds
1:30pm	1-2pm		1-2.30pm				3 and 4 yr olds
1:45pm	1-zpm						Break
2pm	Development Time						2-2:45pm
2:15pm	Development Time						
2:30pm							Skate Saskatoon Program Junior Prep/Excel
2:45pm							Break
3pm							
3:15pm	Delivate Inners						*Tumbling A/B, Level 1 Cheer
	Private lessons						
3:30pm 3:45pm							3-3:45pm *Tumbling U13
_	Donal.						-
4pm	Break						B/C, Level 2 Cheer
4:15pm 4:30pm	Circus 8-13 year olds		*III42 Danfannana Chara				3:45-4:30pm
	4:15-5:00pm	-	*U12 Performance Cheer				
4:45pm ho	oop/silks/traeze/floor routines	Performance Cheer 3 & 4 year olds	4:30-5:30pm 1hr		NEW CLASS Secretary Law Orly		
5:15pm		Jazz,hip hop, Pom 4:45-5:30pm	Jazz Team (hip hop/Ballet)		NEW CLASS Starting Jan. 9th		
			#U42 Daufaurana Chann		*Artistic Gymnastics		
5:30pm		Break Circus 118	*U12 Performance Cheer	Voucto III	3-5 yr olds		
5:45pm		Circus U8	1 hr and 15 mins Pom	Karate U8	5:15-6pm 45 mins		
6:15pm		5:45-6:30pm		5:45-6:30pm	* Artistic Gymnastics U13 yrs old	Aberdeen Primal	
6:30pm		hoop/silks/traeze/floor routines Alixa Flexibility	5:30-6:45pm	Karate		Learn to Skate Program	
		Module 1/2	Break	Karate U15	6-7pm 1 hr		
6:45pm		·				6:15-7pm	
7pm 7:15pm		6:30-7:15	*Artistic Gymnastics	6:30-7:30pm	Break	March-May	
		Break Parkour	U13		Circus		
7:30pm			7:00-8:00pm		14-18 year olds 7:15-8pm		
7:45pm		7:30-8:15pm	1hr		hoop/silks/traeze/floor routines		
8pm		Level A/B					
8:15pm							
8:30pm							
8:45pm							
9pm							